Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sims 2 Fans

2011.04.22

1011sims1.jpg Sziasztok it háttérképek minden lesz!

A simek Világa!

Sok szép lány sims-ek!

sims-bachelor-week-4.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Budapest III. kerület 5.szoba

(gaál jános, 2012.04.11 14:14)

jó szar a sims utálom ssszzzaaarrr SZARRRRRRRRRR rosssz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Re: Budapest III. kerület 5.szoba

(Irázi József , 2012.04.11 14:15)

az vagy te a sims a legjobb játék

Re: Budapest III. kerület 5.szoba

(Ramii2000, 2012.06.02 20:18)

Ennél kreténebb nem tudsz lenni? Csak úgy mellesleg hányas vagy/voltál fogalmazásból? Nekem az jön le, hogy 1-es. Tudsz egy kevésbé nyomi érvet mondani, hogy miért utálod a játékot? Talán megcsináltad magad benne, és azért utáltad meg ennyire. Gyengébbek kedvéért ez azt jelenti, hogy baromi nagy kretén vagy, a galambok sem tartanak méltónak rá, hogy leszarják azt az üreges fejedet. Ennyit akartam. Sims Forever!

Re: Budapest III. kerület 5.szoba

(Ramii2000, 2012.06.02 20:22)

Előző vagyok. Ráfagyott az ujjad a billentyűzetre, vagy mi? Fölösleges ilyen sokáig nyomni azt a billentyűt, attól nem leszel jobb. Bár rajtad már nem lehet segíteni... értelmes ember lehetsz ilyen kijelentésekkel.